PRIMI PIATTI - Pasta Dishes

PASTA FATTA IN CASA CON FARINE DI GRANI ANTICHI “VERNA”, “TERMINILLO”, “GENTILROSSO” E UOVA BIO

(Homemade pasta with Ancient Wheat Flour VERNA, TERMINILLO, GENTILROSSO and BIO eggs)

Manfricoli al Ragù Bianco di Maiale e Crema di Pecorino

(Water and Flour Noodles with White Pork Ragu and Pecorino Cheese Cream)
1 – 4 – 14

€ 10.00

Manfricoli al Sugo di Pomodoro Mantecati al Pecorino

(Water and Flour Noodles with Tomatoes Sauce Softly Spice)
1 – 4

€ 8.00

Casarecce con Pomodori Arrosto e Pesto di Rucola e Nocciole

(Water and Flour Short Pasta with Roasted Tomatoes and Roket Salad and Hazelnuts Pesto)
1 – 2  VEGAN

€ 12.00

Fettuccine al Ragù di Bufalo

(Fettuccine with Buffalo Ragù)
1 – 3 – 4 – 6 – 14

€ 12.00

Fettuccine con Crema di Burrata di Bufala e Tartufo

(Water and Flour “Fettuccine” with Buffalo Cheese Cream and Truffle)
1 – 3 – 4

€ 16.00

Fettuccine con Melanzane e Pesto di Pistacchi

(Water and Flour “Fettuccine” with Eggplant and Pistachios)
1 – 2 

€ 12.00

Fettuccine con Crema di Bufala Affunmicata, Pomodorini Arrosto e Guanciale

(Fettuccine with Smoked Buffalo Cheese, Roasted Tomatoes and Bacon)
1 – 3 – 4

€ 12.00

ALLERGENI
1 – Glutine – Cereals Containing Wheat
2 – Frutta a Guscio – Nuts

3 – Uova – Eggs
4 – Latte – Milk
6 – Sedano – Celery

7 – Pesce – Fish
10 – Arachidi – Peanuts
14 – Solfiti – Sulphur Dioxide/sulphites